VI HAR ERFARINGEN OG LYSTEN TIL AT HJÆLPE DIG

PERSONLIG TRÆNING

I FitnessLab tilbyder gennemgang af træningsmaskiner i vores center med efterfølgende udarbejdelse af træningsprogram. Det er en gratis del af dit medlemskab hos os! Kontakt os for at booke en tid.

Din sikreste vej mod målet

Hos FitnessLab har vi nøje udvalgt vores personlige trænere, med forskellige erfaringer og kompetencer, for at sikre, at du kan finde den helt rette træner for dig. Om dit mål er at komme i bedre form, blive stærkere eller genoptræne, vil vi gøres vores til, at du får det bedst mulige match mod dit mål. 

Vi har listet vores personlige trænere her, så du kan se deres baggrund, erfaringer og spidskompetencer indenfor fitness og træning.

Vi gør opmærksom på, at de alle har deres egen selvstændige forretning og priser og forløb er dermed FitnessLab uvedkommende. Trænerne kan kontaktes personligt ved spørgsmål til forløb.

Sunde vaner

Du vil via råd og vejledning opnå en indsigt i og omkring sunde vaner, som du kan tage med dig resten af dit liv.

Kost & ernæring

Vi udarbejder en kostplan, som er skræddersyet til dine behov og målsætning. Det behøver ikke at være kedeligt at spise sundere.

Korrekt træning

Undgå forkerte øvelser og skader. Vi sørger for at give dig en konkret træningsplan, så du aldrig er i tvivl om dine øvelser.

Let tilgængelighed

Foruden det forløb du gennemgår med din træner, vil alle vores maskiner samt udstyr være til din rådighed 24 timer i døgnet.

Abdel Rahman

Certificeret Kostvejleder, Coach og Personlig Træner

Abdel har været personlig træner i 13 år, centerejer i 10 år og er selv Danmarksmester og har konkurreret i fitness i 10 år. Har du brug for at tabe en masse kilo, tage på i muskelmasse, komme i super skarp form eller er i fx et par, der har to forskellige mål, så er Abdel klar til at hjælpe! Kontakt ham på hans hjemmeside www.abdeltraining.dk

Har du brug for viden eller råd om din træning, eller brugen af maskiner, så står vi til rådighed og garanter for mange års erfaring!!

Dorthe Hansen

ISSA Personal Trainer og ISSA Specialist in Performance Nutrition

Fitness og ernæring har været en aktiv del af Dorthes liv de sidste 30 år. De sidste 15 år har hun hjulpet 1000+ klienter med at se mulighederne frem for de begrænsninger, de tænker sund livsstil er. Hun hjælper til bedre velvære, helbred, energi og livsglæde. For hende er det vigtigt, at du får succes og opnår dine mål, men også at du får arbejdet med dine tanker og følelser, så målet holder resten af livet. Dorthe har erfaring med lavt stofskifte, fibromyalgi og IBS irritabel tyktarm, da hun selv er patient med disse sygdomme. Vi garanterer dig en coach der støtter og motiverer hele vejen og som ikke opgiver, selv på de dage du selv er klar til det. Kontakt hende på hendes hjemmeside www.bodyofchange.dk

Thomas Hansen

Elitesport, bodybuilding, fitness og ernæring har været en del af Thomas liv i mere end 35 år

Han er tidligere personlig træner i Golds Gym Los Angeles og har mere end 20 års erfaring som coach. Han har desuden selv deltaget i over 20 konkurrencer i bodybuilding. Som den eneste i Danmark er han uddannet Level 4 Y3T Master Trainer, ISSA Personal Trainer, IFPA Personal Trainer og ISSA Specialist in Performance Nutrition. Han har en del erfaring med diabetes klienter. Kontakt ham på hans hjemmeside www.bodyofchancge.dk 

Jacob Christensen

Jacob har været selvstændig personlig træner i 8 år og været tilknyttet FitnessLab siden 2017

Han beskæftiger sig med klienter på alle niveauer, der ønsker at blive teknisk dygtigere, samt klienter der ønsker at opnå større resultater og har brug for vejledning og/eller processtyring. Han træner alt fra begyndere til elitesportsfolk og har gennem årene trænet folk fra flere forskellige sportsgrene samt adskillige medaljetagere i fitnesskonkurrencer. Kontakt ham på hans hjemmeside www.jschristensen.dk 

Interesseret i at være personlig træner hos FitnessLab?

Vi gør det nemt at gå selvstændig som personlig træner. Vi tilbyder 24 timers adgang til alle vores faciliteter. Desuden får alle dine klienter fri adgang til vores center, så de ikke behøver at være medlem hos os, når de kommer for at træne med dig!

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om priser og muligheder.