PERSONLIG TRÆNING

VI HAR ERFARINGEN OG LYSTEN TIL AT HJÆLPE DIG

Din sikreste vej mod målet

Hos FitnessLab har vi nøje udvalgt vores personlige trænere, med forskellige erfaringer og kompetencer, for at sikre at du kan finde den helt rette træner for dig. Om end dit mål er at komme i bedre form, blive stærkere eller genoptræne, vil vi gøres vores til, at du får det bedst mulige match mod dit mål. 

Vi har listet vores personlige trænere her, så du kan se deres baggrund, erfaringer og spidskompetencer indenfor fitness og træning.

Sunde vaner

Du vil via råd og vejledning opnå en indsigt i og omkring sunde vaner, som du kan tage med dig resten af dit liv.

Kost & ernæring

Vi udarbejder en kostplan, som er skræddersyet til dine behov og målsætning. Det behøver ikke at være kedeligt at spise sundere.

Korrekt træning

Undgå forkerte øvelser og skader. Vi sørger for at give dig en konkret træningsplan, så du aldrig er i tvivl om dine øvelser.

Let tilgængelighed

Foruden det forløb du gennemgår med din træner, vil alle vores maskiner samt udstyr være til din rådighed 24 timer i døgnet.

Abdel Rahman

Certificeret Kostvejleder, Coach og Personlig Træner

Har bl.a. været i træningsmagasinet “Træn” for sine præstationer, der klarede han det så godt, at der kom en artikel om det. Har styrketrænet i 10 år og stiller selv op til konkurrencer i Bodybuilding. Findes også på facebook under siden: Abdel Rahman eller www.abdelfitness.dk

Har du brug for viden eller råd om din træning, eller brugen af maskiner, så står vi til rådighed og garanter for mange års erfaring!!

Lasse Lamberth

Sports Fysioterapeut Master of Science in Sports Physiotherapy (University of Bath – England)

Lasse har via sin universitetsuddannelse fra England og 13 års erfaring som sportsfysioterapeut indgående kendskab til biomekanisk analyse i forhold til al slags sport. Han hjælper dig til at bevæge dig mere effektivt så du kan performe bedre i netop din sport og samtidig reducere risikoen for skader. Forskellige træningsformer og tests vil blive benyttet alt efter sportsgren og formål med træningen. Træningen kan foregå individuelt eller på små hold, hvis I er flere fra sportsklubben, der vil træne sammen. Læs mere her.

Lasse er desuden det oplagte valg som personlig træner, hvis du er skadet, samt hvis du skal genoptræne efter skade eller operation. Lasses ambition er altid at få atleten hurtigt men sikker tilbage til sin sport – og helst med bedre fysik end før skaden for at nedsætte risikoen for re-skade.

Har du brug for et hurtigt råd i forbindelse med en aktuel skade, deler Lasse gerne ud af sin mangeårige erfaring med udredning og behandling af sportsfolk – så kom bare og spørg. Er der behov for mere grundig undersøgelse og behandling, kan der også bookes en aftale om dette.

Lasse har arbejdet med verdensklasseatleter via deltagelse ved internationale multisportsarrangementer som fx ungdoms-OL samt European Games (Europæisk OL). Har personlig sportserfaring via mange år som volleyball- og beachvolleyspiller på divisionsniveau.

Interesseret i at være personlig træner hos FitnessLab?

Vi gør det nemt at gå selvstændig som personlig træner. Vi tilbyder 24 timers adgang til alle vores faciliteter samt adgang til kontorlokaler. Desuden får alle dine klienter fri adgang til vores center, så de ikke behøver at være medlem hos os, når de kommer for at træne med dig!

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om priser og muligheder.